Välkommen!

Blogg

Detta kortet fick jag som utmaning av min syster att göra till hennes födelsedag. Det skulle vara färglagt med gråa nyanser. Blev faktiskt ganska nöjd med resultatet.

Bloggkort 5 (8)

Fick dock flika in med lite rosa för att pigga upp det lite.

2011-04-18 19:32 | 0 kommentarer

Igår var det dax för pysselträff hos Pia  . En heldag i pysslets tecken . Alla med stor inspiration och väskorna fulla med kul papper och div annat. Det blev god lunch med pastasallad med lax och oliver och sedan fika med kaffe och tårta så mätt var man när det var tid att åka hem. Jag fick gjort ett kort till min underbara mamma till morsdag. Allt är handgjort tom blommerna är egen gjorda. Känner mig mycket nöjd med kortet och jag kan knappt bärga mig att få ge det till henne. Men tills det är morsdag så får jag hålla det hemligt. Lägger in ett litet smakprov till dess.

Blogg 33

Jag lägger ut hela kortet efter att mamma fått det. jag vet att hon är inne och kollar in sidan och det är inte så kul om hon får se det innan morsdag.


2011-04-13 17:09 | 0 kommentarer

Idag har jag provat att göra en av askarna som var med i nya Magnoliatidningen. Pappers valet var inte det bästa skulle valt ett papper som var lite fastare typ cardstock. Men om man bortser från det så är jag rättså nöjd med resultatet.

Blogg 32

Asken skulle jag nog gjort i en förstorad variant om jag ska göra den igen, denna är nog ca 10*7*2,5 cm så den rymmer inte särskillt mycket. Speciellt när den är tänkt till godis. Men det kan ju vara en fördel för den som får den, nu när vi närmar oss bikini säsong.


2011-04-11 18:41 | 0 kommentarer

Så har jag tittat i mina Magnolia tidningar igen och har provat på att göra en ny typ av kort. Mina tidningar har jag snart slitit ut men det är roligt att få nya tips och ideer. Här kommer mina två senaste alster som vecklas ut som två dörrar.

Blogg 30

Blogg 31

Detta är ett  kondolianskort. Det är svårt att göra ett kort som inte ska vara för mycket. Jag är gärna lite för mycket annars när jag gör korten. Hoppas att personen uppskattar min tanke och inte känner att det var för mycket. Jag har försökt att vara diskret i färgval och har valt att avstå stämpel men lite blommor fick det allt bli.


2011-04-04 12:24 | 0 kommentarer

Nu fyller min älskade lilla farmor år och jag hade lite fantasi torka, men det blev ett kort iallafall och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det blev blommor för hela slanten!

bemärkelsedagar 20


2011-03-13 14:01 | 0 kommentarer

Så har vi haft en ny pysselträff. 3 tjejer och massor med prat. Värdinnan hade bakat en marängtårta med äggkräm och vispgrädde. Himmelsk!! Den åt jag två stora bitar av. Det straffade sig dagen efter  . Korten jag gjorde är inbjudningskort till mitt kalas som jag ska ha till påsk därför detta påsktema.

Blogg 27

Blogg 28


2011-03-04 15:41 | 0 kommentarer

Nu i Mars har jag 3 som fyller år. Svärfar, plastpappa och så morfars "vännina" så jag har knåpat ihop födelsedagskort till dom. Känner mig mycket nöjd med resultatet. Här kommer ett exempel som min svärfar fick nu i veckan.

Blogg 25

Jag har gjort blommorna själv med en ny teknik som jag sett på youtube. Väldigt roliga att göra. Tyckte dom blev fina .

Blogg 26

 

 


2011-02-06 20:12 | 1 kommentarer

En liten Alla   ask. Ett litet experiment för att se om jag kunde få ihop en ask i den modellen. Kanske inte en av mina bättre alster men jag är mycket nöjd med utsidan.

Blogg 22

Lite blomster dekorationer och ett par hjärtan blev pricken över iet.

Blogg 24


2011-02-06 19:32 | 0 kommentarer

Jag har typ bläddrat igenom min Magnoliatidning för typ 30:e gången och tänkte att jag skulle ge mig på att prova göra näsduksasken som var med i senaste nummret. Mycket pilligt jobb och inte riktigt min grej. Jag tycker att det är roligare att göra kort, men det blev trots allt en ask och den blev så här.

Blogg 20  Blogg 21

Lite glitter fick det bli runt öppningen för att det skulle bli lite snyggt. Jag är ju jätte svag för glitter.


2011-01-30 19:48 | 0 kommentarer

Så har vi haft vår årliga Alla hjärtan pyssel hos mig idag. Alla pysseltjejerna var på plats. Några kort blev gjorda trotts lunch och fika pauser. Detta är några av resultaten som jag fick till.

 

blogg 18   

Blogg 19

Blogg 17

 

 


2011-01-16 20:43 | 2 kommentarer

Så var dom första korten för i år gjorda. Två födelsedags kort som min svärmor beställt av mig. Jag har verkligen försökt att spegla våren i korten. För vad kan vara mer vår än blommande Magnoliaträd.

 

Bemärkelsedagar 018

Magnolia, magnolia och magnolia.Visst är det väl vår för hela slanten.

Blogg 15

Tilda från Magnolia var jag och köpte i helgen hos min "hovleverantör" Pysseltagen i Örkelljunga. Hon kommer från Magnolias nya Alla Hjärtan Kollektion. Jag tycker att hon är super söt och användbar.

 

 


«  03  04  05  06  07  08  09  10  »