Välkommen!

Blogg

Detta kortet fick jag som utmaning av min syster att göra till hennes födelsedag. Det skulle vara färglagt med gråa nyanser. Blev faktiskt ganska nöjd med resultatet.

Bloggkort 5 (8)

Fick dock flika in med lite rosa för att pigga upp det lite.

2011-01-30 19:48 | 0 kommentarer

Så har vi haft vår årliga Alla hjärtan pyssel hos mig idag. Alla pysseltjejerna var på plats. Några kort blev gjorda trotts lunch och fika pauser. Detta är några av resultaten som jag fick till.

 

blogg 18   

Blogg 19

Blogg 17

 

 


2011-01-16 20:43 | 2 kommentarer

Så var dom första korten för i år gjorda. Två födelsedags kort som min svärmor beställt av mig. Jag har verkligen försökt att spegla våren i korten. För vad kan vara mer vår än blommande Magnoliaträd.

 

Bemärkelsedagar 018

Magnolia, magnolia och magnolia.Visst är det väl vår för hela slanten.

Blogg 15

Tilda från Magnolia var jag och köpte i helgen hos min "hovleverantör" Pysseltagen i Örkelljunga. Hon kommer från Magnolias nya Alla Hjärtan Kollektion. Jag tycker att hon är super söt och användbar.

 

 


2011-01-13 11:14 | 0 kommentarer

Nu är det nytt år och nya utmaningar. Julen har vi lagt bakom oss och vi ser fram emot ljusare tider. Inom kort så ska man starta med allahjärtan korten som jag tycker är lika roligt varje år. Håller på att köpa på mig lite nya roliga stämplar till det. Vi ses snart! Ha det bra tills dess.