Välkommen!

Blogg

Detta kortet fick jag som utmaning av min syster att göra till hennes födelsedag. Det skulle vara färglagt med gråa nyanser. Blev faktiskt ganska nöjd med resultatet.

Bloggkort 5 (8)

Fick dock flika in med lite rosa för att pigga upp det lite.

2011-04-18 19:32 | 0 kommentarer

Igår var det dax för pysselträff hos Pia  . En heldag i pysslets tecken . Alla med stor inspiration och väskorna fulla med kul papper och div annat. Det blev god lunch med pastasallad med lax och oliver och sedan fika med kaffe och tårta så mätt var man när det var tid att åka hem. Jag fick gjort ett kort till min underbara mamma till morsdag. Allt är handgjort tom blommerna är egen gjorda. Känner mig mycket nöjd med kortet och jag kan knappt bärga mig att få ge det till henne. Men tills det är morsdag så får jag hålla det hemligt. Lägger in ett litet smakprov till dess.

Blogg 33

Jag lägger ut hela kortet efter att mamma fått det. jag vet att hon är inne och kollar in sidan och det är inte så kul om hon får se det innan morsdag.


2011-04-13 17:09 | 0 kommentarer

Idag har jag provat att göra en av askarna som var med i nya Magnoliatidningen. Pappers valet var inte det bästa skulle valt ett papper som var lite fastare typ cardstock. Men om man bortser från det så är jag rättså nöjd med resultatet.

Blogg 32

Asken skulle jag nog gjort i en förstorad variant om jag ska göra den igen, denna är nog ca 10*7*2,5 cm så den rymmer inte särskillt mycket. Speciellt när den är tänkt till godis. Men det kan ju vara en fördel för den som får den, nu när vi närmar oss bikini säsong.


2011-04-11 18:41 | 0 kommentarer

Så har jag tittat i mina Magnolia tidningar igen och har provat på att göra en ny typ av kort. Mina tidningar har jag snart slitit ut men det är roligt att få nya tips och ideer. Här kommer mina två senaste alster som vecklas ut som två dörrar.

Blogg 30

Blogg 31

Detta är ett  kondolianskort. Det är svårt att göra ett kort som inte ska vara för mycket. Jag är gärna lite för mycket annars när jag gör korten. Hoppas att personen uppskattar min tanke och inte känner att det var för mycket. Jag har försökt att vara diskret i färgval och har valt att avstå stämpel men lite blommor fick det allt bli.


2011-04-04 12:24 | 0 kommentarer

Nu fyller min älskade lilla farmor år och jag hade lite fantasi torka, men det blev ett kort iallafall och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Det blev blommor för hela slanten!

bemärkelsedagar 20